Alarmă la Primărie! A sosit ambulanța

  de Lucian Dănilă | 15 iulie 2014, 4:35 PM | Administraţie | Știri Arad

  1

  Mai mulți trecători au fost alertați în această după amiază de faptul că în fața Palatului Administrativ se afla mașina ambulanței. Girofarurile albastre pâlpâiau și oamenii se întrebau care este motivul prezenței mașinii salvării acolo.

  Nu a fost un secret pentru nimeni. O angajată de la serviciul de fond locativ, Mariana F., nu s-a simțit bine și a avut nevoie de prezența medicilor. Ea a fost transportată la Spitalul Clinic Județean unde a primit tratamentul adecvat. Altfel spus… nimic ieșit din comun.

  IMG_1955

  Sau, încă o poveste din ciclul… și funcționarii publici sunt oameni.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.