Alarmă la Primărie! A sosit ambulanța

  de Lucian Dănilă | 15 July 2014, 4:35 PM | Administraţie | Știri Arad

  1

  Mai mulți trecători au fost alertați în această după amiază de faptul că în fața Palatului Administrativ se afla mașina ambulanței. Girofarurile albastre pâlpâiau și oamenii se întrebau care este motivul prezenței mașinii salvării acolo.

  Nu a fost un secret pentru nimeni. O angajată de la serviciul de fond locativ, Mariana F., nu s-a simțit bine și a avut nevoie de prezența medicilor. Ea a fost transportată la Spitalul Clinic Județean unde a primit tratamentul adecvat. Altfel spus… nimic ieșit din comun.

  IMG_1955

  Sau, încă o poveste din ciclul… și funcționarii publici sunt oameni.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Crezi ca este singurul apel facut pe fondul ca cineva vrea sa fie in centrul atentiei?…. Un plpic de zahar si o saptamana libera este suficient. Si stai sa vezi….. in imagine este masian de URGENTA cu compartiment de TERAPIE INTENSIVA!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.