marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Al treilea computer tomograf, achiziționat de CJA pentru Spitalul Județean

  de Special Arad | 14 aprilie 2022, 6:27 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Computerul tomograf, achiziționat de Consiliul Județean Arad prin accesarea de fonduri europene, a ajuns la Spitalul Clinic județean de Urgență Arad. Este vorba despre un CT de tip multislice, cu 128 slice-uri, aparat ce va fi într-un spațiu special amenajat, din fondurile proprii ale CJ Arad, în cadrul clădirii ambulatorului, parter (clădirea C3). Valoarea acestuia este de 2.700.000 lei. Este al treilea computer tomograf achiziționat de Consiliul județean, de la preluarea spitalului, în anul 2010.

  „Strategia Consiliului Judeţean Arad este centrată pe rezolvarea problemelor comunităţii în domeniul infrastructurii sănătăţii. Avem nevoie cu toţii de un spital cu nivel înalt de dotare, care să asigure furnizarea serviciilor medicale cu grad mare de complexitate, atât în interesul pacienţilor, cât al corpului medical. Concret, de la preluarea în administrare a spitalului, în perioada 2010- martie 2022, Consiliul Judeţean Arad a investit în domeniul medical 171.500.000,00 lei și nu ne vom opri aici. Acest nou computer tomograf este de reală necesitate și răspunde solicitărilor pacienților de realizare a acestor investigații medicale”, a declarat Iustin Cionca, președintele CJA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.