Al patrulea an în care Golden Real Estate premiază elevii cu 10 la BAC

  de - | 7 august 2022, 4:11 PM | Advertorial

  0

  Comunicat. Cu bucurie și multă apreciere am premiat și anul acesta elevii din județul Arad care au trecut examenul maturității cu notă maximă, Damaris Parasca de la Colegiul Național „Moise Nicoară” și Alessandra Henegaru de la Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal”.

  Pentru că suntem mândri de performanța lor, am organizat la sediul nostru, alături de întreaga echipă, o ceremonie de premiere prin care ne-am arătat aprecierea față de munca depusă și valorile pe care le urmează.

  Momentele petrecute cu cele două tinere la sediul nostru au bucurat întreaga echipă. Pe lângă râsete, premii, gustări delicioase și tortul sănătos și incredibil de gustos, ele ne-au povestit despre drumul lor spre această performanță, precum și ce își doresc să facă pe viitor. Damaris este o tânără creativă, pasionată de citit și scris poezii. Ea știe ce va face în viitor și șia ales deja universitatea, urmând să studieze sociologia în Olanda, la Universitatea din Amsterdam. Visul ei este să facă cercetare și suntem siguri că va excela în acest domeniu.

  Materia preferată în timpul anilor de liceu a fost chimia, iar cărțile sale preferate, pentru că este o avidă cititoare, sunt „Portretul lui Dorian Gray”, de Oscar Wilde și „Lupul de stepă”, de Hermann Hesse. În ceea ce privește cinematografia, filmul pe care îl apreciază cel mai mult este „Lupul de pe Wall Street”.

  Alessandra s-a decis să rămână în țară și va studia la „Universitatea de Vest din Timișoara”, profilul litere sau economie, visul ei fiind acela de a-și construi propria afacere sau să devină CEO-ul unei companii. Ea se declară o fire perfecționistă, pasiunea ei cea mai mare fiind sportul. A practicat atât înotul, cât și ski și tenis, iar de aici noi am înțeles dorința de perfecțiune. Printre materiile preferate din liceu s-au numărat pedagogia, matematica și limba engleză, de unde și dorința de a studia literele. Filmul preferat al Alessandrei este „Fast & Furious”.

  Tinerele au primit din partea echipei noastre premii care au constat în cărți, flori, diplome și o sumă de bani pe care s-o cheltuiască exact ca pe un răsfăț pentru reușita lor. „De patru ani de zile, compania noastră susține performanța și premiază arădenii de viitor, mai exact toți tinerii din Arad care reușesc să atingă nota maximă la examenul maturității. Facem acest lucru în fiecare an din dorința de a susține și promova educația, de a-i convinge și motiva pe tineri să își seteze obiective mărețe, dar și de a-i inspira pe alți oameni și alte companii să investească în generațiile viitoare” – a afirmat Paula Muntean, manager de echipă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.