Ajutoarele alimentare de la UE sunt în drum spre Arad

  de Special Arad | 22 iunie 2016, 8:10 AM | Știri Arad

  1

   Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, în baza Hotărârii Guvernului nr. 799/2014 privind implementarea Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, cu modificările şi completările ulterioare, anunţă că urmează să ajungă la Arad ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană.

  Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad va reveni cu informaţii utile şi detalii cu privire la modalitatea de implementare / distribuire a ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.