miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Răzbunarea vine prin AirBnb. Ce pagubă a lăsat un cuplu cazat la o vilă din Seul

  de - | 20 aprilie 2023, 8:16 AM | Internaţional

  0

  (foto: Airbnb)

  Proprietarul unei vine pe care a închiriat-o pe Airbnb unor turiști chinezi s-a trezit cu o factură de 1.570 de dolari la gaze și apă. Cuplul care închiriase casa s-a răzbunat lăsând robinetele de apă și gazul deschise timp de 25 de zile, pentru că nu a putut putut anula rezervarea, relatează The Independent.

  Turiștii chinezi au închiriat o casă din Seul, Coreea de Sud, pentru 25 de zile. Și-au dat seama abia după ce au plătit că nu era situată în centrul orașului, ci la periferie. Potrivit gazdei, care a fost identificat doar ca domnul Lee, turiștii l-au contactat și l-au întrebat dacă există camere de supraveghere pe proprietate. Lee le-a spus că nu are camere, așa că turiștii au intrat și în casă și au aprins luminile, robinetele de apă și de gaz și au pornit aparatele electrice.

  Când gazda s-a dus la vilă, a găsit-o goală, cu ferestrele deschise și gazul pornit. A primit o factură de 116 de dolari la apă și electricitate, o factură de gaz de 730 de dolari și 728 de dolari pentru „cheltuieli diverse”. Cuplul a consumat peste 120.000 de litri de apă în această perioadă.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.