sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Agentul șef principal Cristian Flonta a salvat viața unui bărbat care a vrut să se arunce de pe podul Traian

  de Special Arad | 22 august 2022, 2:26 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Aseară, la ora 23:30, ploua torential, iar polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Arad se aflau în serviciul de patrulare când deodată au recepționat prin stație un apel venit pe 112: o persoană amenința că se aruncă de pe un pod aflat la numai 5 minute distanță.

  Polițiștii s-au deplasat de urgență spre locație. Fiind primii ajunși la fata locului, aceștia au găsit un bărbat care se afla atârnat de un pod din municipiul Arad.

  Agent Sef Principal Flonta Cristian, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, s-a apropiat încet de acesta, iar după mai multe discuții l-a convins că viața merită trăită indiferent de greutăți.

  Bărbatul a coborât, fiind preluat de echipajul medical sosit la fata locului, totodată acesta i-a mulțumit polițistului, părându-i rău că s-a lăsat copleșit de probleme și pentru o clipa si-a pierdut cumpătul.

  „Felicitări colegului nostru pentru promptitudinea și spiritul de care a dat dovada evitând astfel producerea unei tragedii!”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.