luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Agentul de la Piroș Security a aterizat cu mașina în casa pe care o păzea la cartierul Westfield din Arad (Video – Foto)

  de Special Arad | 2 decembrie 2021, 3:43 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Liniștea din cartierul Westfield din Arad a fost întreruptă de un accident care la prima vedere pare inexplicabil, accident petrecut pe strada Teiului. S-a întâmplat în jurul orei 5.30 azi dimineață, atunci când agentul de la firma de pază Piroș Security își făcea rondul prin cartier, un cartier păzit de agenții de la societatea amintită.

  Deși vorbim despre un cartier rezidențial pe străzile căruia se circulă cu viteza maximă de 25 de km/h, așa cum se vede pe video, agentul circula cu o viteză de peste 50, poate 60 de km/h.

  „Se vede cum încetinește la un bumper de limitare după care accelerează și aterizează la mine în casă”, spune proprietarul imobilului în care a intrat mașina firmei de pază.

  „Norocul meu este că a trecut la doar câțiva centimetri de țeava de gaz, altfel poate eram îngerași acum și eu, și el, și cei doi copii ai mei… Dacă venea doar puțin mai la stânga mă trezeam cu mașina pe canapea. Pe ei îi plătim noi să ne păzească”, spune proprietarul imobilului din cartierul Westfield.

  Testat cu aparatul alcool-test, agentul nu a consumat băuturi alcoolice.

  După aproape zece ore de la accident, gazul este încă oprit la imobilul în care a intrat mașina de la Piroș Security.


  a71e04e5 d0a9 41bf bc57 01de17af8014 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.