duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  AG Weinberger susține joi, la Arad, concertul „El Gringo Jovial”. Încă se mai pot achiziționa bilete

  de Special Arad | 9 mai 2023, 11:00 AM | Cultură | Muzică

  0

  Compania de Teatru „Aradi Kamaraszínház” invită publicul arădean la un nou concert inedit. Cel mai important muzician de blues și jazz din România, AG Weinberger, va susține un concert solo în 11 mai, joi de la ora 19, la Teatrul de Marionete din Arad.

  O împletire a muzicii blues, muzicii jazz, muzicii electronice, a unor imagini și gânduri – acestea sunt lucrurile care caracterizează seara individuală a lui AG Weinberger, care va fi în mare parte bazată pe improvizație, concertul intitulându-se El Gringo Jovial. Combinația dintre muzică, imagine și text va prezenta publicului modul în care AG Weinberger vede secolul XX: este vorba despre un set de idei muzicale, artistice, literare și politice, asezonate cu amintiri și evenimente sociale, gânduri și sentimente subiective despre întreg secolul XX.

  Achiziționarea biletelor

  Pentru cine nu a avut încă ocazia să achiziționeze bilete la concert, acestea încă mai sunt disponibile online pe platforma eventim.ro (Vezi AICI), sau la casa de bilete de la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad (marți și miercuri de la 10 la 16, sau joi de la 10 la 14 și de la 17 la 19).

  Prețul biletelor care nu fac parte din abonamentele teatrului este de 25 de lei (preț întreg), 15 lei (preț redus pentru pensionari și studenți) și 7 lei (preț redus pentru elevi) lei. Rezervări și informații: prin telefon, la numărul 0744-475147.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.