Afacerea Arsenie Boca e pe val! A fost lansată aplicaţia pentru cei care vor să iasă dintr-un impas

  de - | 25 octombrie 2015, 6:26 PM | Business | IT

  2

  Am trăit să o vedem şi pe asta! După icoanele care plâng şi aglomeraţia de la mormântul “Sfântului Ardealului” a fost lansată aplicaţia numită Arsenie Boca pe care o pot descărca toţi credincioşii.

  Arsenie Boca este singura aplicație despre care se spune că te ajută să ieși din impas dacă ai suficientă credință. Aplicația afișează imaginea cu chipul lui Arsenie Boca, supranumit și “Sfântul Ardealului”.

  Aplicaţia Arsenie Boca este gratuită şi o pot descărca toţi cei care îşi doresc să fie mai aproape de sfânt, scrie spynews.ro.

  Vezi aplicația în Microsoft Store

  Vezi aplicația în Google Play

  arseniebocaaplicatie2_31139100

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.