Afacere în pandemie! Un bărbat din Ineu s-a făcut contrabandist, însă polițiștii i-au ruinat visele

  de Special Arad | 15 iunie 2021, 1:20 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat    La data de 14 iunie a.c., polițiștii Orașului Ineu sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Judecătoriei Ineu, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la mai multe imobile folosite de un bărbat de 51 de ani din aceeași localitate bănuit de contrabandă.

  Din cercetări, a reieșit că în cursul anului 2021, acesta ar fi comercializat țigaretele, pe raza localității Ineu, la domiciliu precum și la alte imobile din aceeași localitate la clienți prestabiliți. În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 615 pachete țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător susceptibile a provenii din contrabandă. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezent magistraților din cadrul Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive.

  Polițiștii continuă cercetările, în vederea probării întregii activități infracționale. Activitatea a beneficiat de sprijinul criminaliștilor din cadrul Poliției Orașului Ineu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.