Aeroportul Otopeni urează „Bine ați venit” în mai multe limbi… la plecarea din România! | Video

  de - | 19 martie 2019, 8:26 AM | LOL

  0

  Aeroportul Internațional Otopeni are începând din această săptămână tavanul colantat cu mesajul „bun venit” scris în mai multe limbi, dar că în loc ca acesta să apară la SOSIRI este în zona PLECĂRILOR, chiar la intrarea pe culoarul către primele porți de îmbarcare.

  Pe lângă „Welcome! Soyez le bienvenue! Willkommen!”, pe panourile care acoperă acum tavanul de la PLECĂRI INTERNAȚIONALE se mai poate citi și că România este „the house of Europe”.

  Neobservând greșeala, Aeroportul Internațional Henri Coandă chiar se laudă cu aceste mesaje noi pe tavan inclusiv printr-un clip video postat pe Facebook și primit, desigur, cu un val de ironii:

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.