vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aeroportul J. F. Kennedy, New York, evacuat de urgenţă. Posibile focuri de armă

  de Special Arad | 15 august 2016, 11:04 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Poliția a început, duminică noaptea, să ancheteze rapoarte privind focuri de armă pe aeroportul John F. Kennedy, din New York, care nu au fost însă confirmate. Nu s-au înregistrat victime, nici arestări, transmite Reuters.
  A fost evacuat terminalul nr. 8 al aeroportului, după ce poliția a primit mai multe apeluri privind presupusul incident, scrie agerpres.ro.Evacuarea a fost o măsură de precauție, a explicat, pentru CNN, Joe Pentangelo, purtător de cuvânt al Autorității Portuare din New York și New Jersey, operatorul aeroportului.
  Înregistrări video și fotografii postate în rețelele sociale arată sute de oameni ieșind din terminalul respectiv.
  Agenția Xinhua anunțase, fără a preciza sursa informației, că toate zborurile de pe aeroport au fost anulate.
  Un corespondent de presă — Sherwin Bryce-Pease, de la South African Broadcasting Corporation, cu sediul la New York, a declarat însă agenției Reuters că zborul Norwegian Airlines de la Paris a aterizat puțin înainte de ora locală 22 (5 ora României) și că „din cabina piloților nu ni s-a spus nimic. Doar că prima poartă va fi disponibilă la o oră și 15 minute după aterizare — un anunț întâmpinat cu oftaturi uriașe”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.