duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Aeroportul din Timișoara bifează curse către o nouă destinație în acest an

  de - | 7 iunie 2017, 8:22 AM | Regional

  0

  O noua cursa porneste in acest an. Timisoara va fi legata aerian de Israel. Primul avion va zbura spre Tel Aviv in luna octombrie si apartine companiei Wizzair.

  Noua ruta vine atat in intampinarea celor care au rude in Israel si astfel vor putea ajunge mai usor la cei dragi, insa va fi de mare ajutor si celor dornici sa viziteze Tara Sfanta.

  „Incepand din data de 30 octombrie vom avea pe Aeroportul International Timisoara o noua destinatie, spre Tel Aviv. Vor fi zboruri de doua ori pe saptamana, lunea si vinerea. Suplimentarea legaturilor aeriene directe din Timisoara demonstrează ca mediul de afaceri si turistic regional este tot mai activ si ca standardul de viata al cetatenilor regiunii este tot mai mare. Credem că această noua ruta va deschide noi oportunitati economice, culturale si turistice, atat pentru banatenii care doresc sa calatoreasca in Israel, cat si pentru turistii israelieni care vor sa descopere aceasta zona a tarii noastre. Prin comunitatea evreiasca, Banatul are legaturi istorice cu Israelul, iar acum, acestea pot fi dezvoltate datorita acestei curse aeriene directe”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Daniel Idolu, directorul Aeroportului din Timisoara.

  sursa: Opinia Timișoarei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.