duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aeronavă Ryanair ajunsă la Oradea cu doar trei pasageri, după o alertă cu pachet suspect la Londra

  de - | 1 noiembrie 2021, 8:39 AM | Regional

  0

  Zborurile de pe aeroportul Londra – Stansted au fost date peste cap în weekend după ce un pachet suspect a fost găsit în zona de securitate, iar întreaga aerogară a fost evacuată, geniştii fiind chemaţi să intervină. Şi zborul Ryanair spre Oradea a avut de suferit, iar majoritatea pasagerilor nu au mai putut fi îmbarcaţi.

  Alerta cu pachetul suspect a fost dată în jurul orei 13, ora Angliei, iar, potrivit Daily Mail, la faţa locului a fost chemată Poliţia din Essex, precum şi o echipă de genişti, care ulterior a efectuat o explozie controlată a pachetului respectiv. Aceeaşi sursă notează că, până la urmă, nu au existat motive de îngrijorare, nefiind vorba despre o bombă, însă un bărbat a fost arestat în legătură cu acest incident, scrie ebihoreanul.ro.

  În ceea ce priveşte pasagerii, aceştia au fost lăsaţi înapoi în terminal, însă după mai multe ore, iar atunci s-au creat agitaţie, căci mulţi s-au înghesuit în zona de securitate, în încercarea de a-şi prinde zborurile.

  Pentru cel al companiei Ryanair spre Oradea îmbarcarea a putut fi făcută doar pentru 3 pasageri din totalul celor care şi-au achiziţionat bilete, însă aeronava a venit totuşi spre Aeroportul Oradea, ajungând cu întârziere de o oră şi 15 minute (a aterizat în jurul orei 22).

  Zborul a fost efectuat întrucât la Oradea aşteptau mai mulţi pasageri pentru a pleca spre Londra, aeronava Boeing 737-800 fiind aproape plină la întoarcere. Informaţiile au fost confirmate de reprezentanţii Aeroportului Internaţional Oradea, scrie ebihoreanul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.