sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO. Judecătoarea Adriana Stoicescu de la Curtea de Apel Timișoara, în zona de conflict din Israel. A filmat atacatorii de la geam

  de - | 7 octombrie 2023, 5:28 PM | Internaţional

  0

  (foto: Facebook/Adriana Stoicescu)

  Fostul preşedinte al Tribunalului Timiş, judecătoarea Adriana Stoicescu, care se află ca turist în Ţara Sfântă, a postat pe Facebook imagini video din mijlocul conflictului care a izbucnit sâmbătă dimineaţă în această ţară.
  Adriana Stoicescu, în prezent judecător la Curtea de Apel Timișoara, se află de câteva zile ca turist în Israel, iar sâmbătă a postat pe Facebook imagini cu bărbaţi care trag cu armele pe străzile din Israel. „Israel acum”, este mesajul care însoţeşte clipul video de un minut în care se văd persoane care trag şi se aud împuşcături.

  Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, sâmbătă, că aproximativ 800 de români, pelerini, sunt în prezent în Israel şi se caută variante pentru ca aceştia să ajungă acasă în siguranţă.

  sursa: Știri pe surse

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.