vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Adrian Popa: „Am jucat la Gloria cu Bozian. Îl cunoșteam”

  de Lucian Dănilă | 25 septembrie 2014, 4:32 PM | Sport

  0

  Adrian Popa, fundașul dreapta al Bătrânei Doamne, spune că s-a obișnuit cu noile sale sarcini, deși până în acest an nu a evoluat niciodată ca fundaș dreapta. Primul său meci pe acest post a fost cel de la Pecica, în care UTA a remizat, scor 0-0, cu Progresul.

  „La Pecica am evoluat pentru prima dată fundaș dreapta. Ce pot să spun, am o reținere când urc în atac, e o responsabilitate mai mare ca fundaș dreapta. Mie îmi place să joc și o fac unde îmi cere antrenorul. Este mai simplu fundaș, dar cu responsabilități mai mari”, spune Adrian Popa.

  Referitor la duelurile pe care le are cu atacanții adverși, ultimul a fost chiar fostul său coleg de la Gloria. „Când am jucat cu Pandurii l-am ținut pe Cocină. Acum, la Sebiș, pe Bozian. Am fost la Gloria cu Bozian așa că l-am cunoscut. Cred că mi-am îndeplinit destul de bine sarcinile”, spune „Cursă”, poreclit așa pentru viteza sa.

  IMG_3503

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.