joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Adrian Petre va pleca… Similitudini cu ziua în care a plecat Dennis Man (ATAȘARE)

  de Lucian Dănilă | 24 noiembrie 2016, 3:29 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Adrian Petre este jucătorul Bătrânei Doamne cel mai mediatizat în această toamnă. Este și normal după sezonul de toamnă reușit de fotbalistul de numai 18 ani. Petre a profitat din plin de plecarea lui Dennis Man la Steaua și, în numai câteva meciuri, a ajuns dintr-o rezervă, golgeterul echipei UTA.

  A reușit 17 goluri după ce a fost titular de drept doar în 11 meciuri. Adrian Petre a „explodat” imediat după plecarea lui Dennis la Steaua, iar acum marile cluburi roiesc în jurul său. Are oferte de la Steaua, de la Dinamo, de la Craiova, dar și din Italia, Anglia și Spania.

  Până acum, în pole-position se pare că este gruparea italiană din Serie A, Genoa, dar lucrurile sunt doar la faza de tatonări. Astăzi, la amiază, Codru Grădinariu, directorul general al clubului UTA, a făcut o declarație care lasă loc de multe, foarte multe interpretări:

  Petre va pleca exact în momentul în care acest lucru va fi benefic pentru club și pentru el. Nu arde casa ca UTA să trebuiască să vândă, oferte sunt și vor fi” (Codru Grădinariu – uta-arad.ro – 24.11.2016).

  Petre a fost menajat la antrenamentul de astăzi, fiind răcit, dar e așteptat să reia mâine antrenamentele.

  Mai știți ce declara Alexandru Meszar înainte cu o zi de plecarea lui Dennis la Steaua? (vezi atașarea de mai jos)

  Deocamdată nu este nimic concret între noi și Steaua. Vedem dacă cei de la Steaua vin cu o ofertă concretă. Până acum nu a venit nimic. Este posibil să ne contacteze dacă au vreun interes pentru jucător, mai ales că astăzi este ultima zi pentru transferuri pe plan intern. Internațional s-au încheiat în 31 august. Vedem ce va fi, dar la noi nu arde casa”, (Alexandru Meszar – Special Arad – 5 septembrie).

  Nu a ars casa nici atunci, nu arde nici acum. Dennis s-a transferat la Steaua la câteva ore după acea declarație.

  Acum ce credeți, pleacă Adrian Petre în această iarnă?

  Noi urmărim subiectul.

  dennis-steaua-petre

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.