sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Adrian Petre e star în Italia! A apărut în toată presa din „Cizmă” (ATAȘĂRI)

  de Lucian Dănilă | 21 noiembrie 2016, 3:39 PM | Sport | Topic special

  1

  A marcat 17 goluri pentru UTA în primele 17 etape din acest sezon al ligii secunde. Sâmbătă, sub ochii reprezentanților clubului Genoa, Fabrizio Preziosi și Omar Milanetto, Adrian Petre a fost de neoprit pe noroiul de la Balotești și a marcat 4 goluri în victoria cu 4-2 a Bătrânei Doamne.

  În vară a marcat de 4 ori în poarta celor de la Academia Hagi în Supercupa României la U18, iar în urmă cu o lună a marcat alte 4 goluri în poarta celor de la Pâncota. La astfel de cifre este și normal ca oamenii de fotbal, presa sportivă din țară și din Europa, să vorbească despre el.

  Adrian Petre a explodat pur și simplu în acest sezon. Deși fanii echipei UTA erau circumspecți după transferul lui Dennis Man la Steaua, iată că Petre – devenit titular incontestabil – a acoperit cu succes golul lăsat de Dennis și, mai mult, a depășit toate cifrele fostului său coleg de chipă și de generație.

  Urmărit de Steaua, de Fiorentina, de Atletico Madrid și de câteva grupări din Anglia, se pare că Petre este aproape de a pleca în „Il Calcio”, oficialii clubului Genoa având ca obiectiv transferul său chiar din iarnă. Acest lucru este reflectat și de presa sportivă din Italia, edițiile online ale unor publicații celebre scriind despre atacantul arădean. Puteți vedea mai jos articole publicate de Corriere dello Sport, de Sky Sport, Tutto Mercato sau PianetaGenoa.

  Una dintre aceste publicații îl compară pe Adrian Petre cu croatul Perisic de la Inter, deși fotbalistul arădean îl are ca preferat pe Zlatan Ibrahimovic.

  Mai mult, antrenorul echipei Genoa, Ivan Juric, confirmă pentru Sky Sport faptul că Petre este un obiectiv pentru echipa pe care o pregătește. 

   

  petre-genoa-0

  petre-genoa-1 petre-genoa-3 petre-genoa-4 petre-genoa-5

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.