Adrian Marțian îl desființează pe Mutu! „Îi plăteam prostituatele!”

  de Lucian Dănilă | 2 July 2014, 6:41 PM | Sport

  3

  Adrian Marțian, „omul negru” care este co-autor al falimentului FC UTA SA, a uitat deja de gruparea arădeană pe care a lăsat-o să moară, neplătind nici cheltuielile de competiție, nici pe angajații clubului și nici pe jucători, în lipsă de altceva se „ocupă” de imaginea lui Adrian Mutu.

  Cândva erau prieteni, chiar asociați, dar de aproximativ trei luni s-a rupt totul între ei. Nici nu ne mirăm, cunoscându-l – mai ales – pe Marțian. Sunt doi oameni care au dovedit de-a lungul timpului că au un caracter îndoielnic, doi oameni de la care te poți aștepta oricând să își terfelească cele mai apropiate persoane, cei mai apropiați colaboratori.

  Așa se întâmplă și acum. După atacurile de la începutul lunii mai, Marțian lovește din nou în imaginea celui care a fost vreme de un deceniu „decarul” naționalei României. Totul apare în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, sau, pentru cei care au acces, în Gazeta Digitală.

  „Bea ca un porc și venea beat la antrenamente”

  „Bea ca un porc, venea beat la antrenamentele lui Ajaccio şi era frecventat de femei uşoare. Golanul ăsta îşi chema numai prostituate prin camerele de cantonament şi mă punea pe mine să i le plătesc!“, spune Marțian în GSP. „Fumează ca un nesimţit pachete întregi de ţigări. La Ajaccio nu se mai prezenta la unele antrenamente, iar la cele la care ajungea venea beat şi vomita. Preşedintele Orsoni (n.r. – oficialul lui Ajaccio) nu mai ştia cum să scape de el”, au fost primele dezvăluiri ale omului de afaceri într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

  „Colegii de la Ajaccio nu îl mai suportau. Apăreau mereu informaţii că era în baruri, că se ducea cu femei în cluburi la Paris, toţi voiau să scape de el”, a continuat Marțian, cel pe care Gazeta Sporturilor îl prezintă, eronat, ca „arădeanul”. Nu, Adrian Marțian nu a fost niciodată arădean.

  „A vrut să îl bată Zubar”

  „A vrut să îl bată un jucător de culoare din lotul lui Ajaccio, Zubar. Mutu făcea numai figuri, iar fotbalistul l-a luat de gât la un antrenament. Mutu s-a revoltat împotriva tehnicianului italian. Şi l-a lucrat cât a putut de mult. Mutu era contra grupului, în timp ce Ravanelli trăgea de echipă. Mutu avea în cap doar să dezbine. E un vagabond care este interesat numai de nopţi pierdute şi băutură”, a continuat Marțian.

  „Va fi un ratat!”

  „L-am ajutat din suflet, iar el vine cu fosta mea nevastă şi maică-sa ca să mă deposedeze de afacerea cu biodiesel. N-are un prieten şi, după ce o să se lase de fotbal, va ajunge un ratat. L-a ţepuit şi pe Beinur cu un apartament de 500 de metri în Bucureşti, pe care îl luase cu Gino Iorgulescu. I l-a dat lui Mutu cu 300.000 euro, dar Adrian i-a dat banii pe bucăţi: 15.000, 18.000, tot așa″, spune clujeanul.

   

  Marțian și Mutu au fost parteneri în afacerea AMA BioDiesel. Se cunoaște faptul că în urmă cu o lună, Marțian a plecat spre Oradea împreună cu câțiva apropiați ai săi din Arad și din Cluj. Acolo, cu toții au avut parte de o surpriză. Mama lui Adrian Mutu, Rodica, era însoțită de mai mulți agenți de la firma de pază a lui Marius Vizer, și nu i-a lăsat pe aceștia să intre în fabrică. Foarte nervos, Marțian a explodat în Gazeta Digitală: „cei doi sunt niște escroci internaționali, atât Adrian Mutu cât și mama lui, Rodica!”

  Conform GSP, AMA BioDiesel are profit zero și o datorie de 475.000 de euro!

   

  Marțian nu este la primul personaj cunoscut pe care încearcă să-l compromită prin declarații. A făcut același lucru cu mai toți jucătorii pe care i-a avut sub comandă la Arad, a făcut același lucru și cu Giovanni Catanzariti, partenerul său de la UTA, dar în ultimul an a făcut tot felul de declarații compormițătoare și la nume grele din fotbalul românesc cum ar fi Victor Pițurcă – după un scandal pe care l-a avut chiar cu Mutu, Alin Stoica – când a refuzat să se antreneze cu UTA, Claudiu Niculescu – vorbind despre soția lui înaintea unui meci al arădenilor cu Damila Măciuca, sau fostul fotbalist de la Pandurii, Ilie Iordache.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Luciane,ar trebui sa soliciti informații despre Martian din Dej,Cluj,Bistrita,câte dosare de excrocherie a avut,câtă lume a tepuit,si tot timpul a scăpat,si asta doar pentru faptul ca a fost protejat de politie,un excroc de talie internationala.Pacat de Mutu ca i-a dat șansa sa îl tarasca in aceasta mocirla,va spun cu siguranță ca Mutu e victima,si dacă se merge pe adevăr pe firul evenimentelor,o sa iasă la iveală întreaga mascarada a lui Martian,cum a tepuit el la rândul lui pe fostul proprietar al așa zise stații de biodiesel,si cum a purtat-o prin toata Europa sa poată înțepat pe cineva cu ea.din Polonia in Dej,din Dej in Italia,Serbia România aia e o paragină de state deja Ruginoasa vai de ea.Ia verificati de ca l-a chemat pe Mutu in Cipru ca sa-i plătească o parte de bani offshore,la banca Transilvania din Cipru,eu zic sa îl impuscati pe Martian asta si așa scapă lumea de o jigodie de sarlatan.huooo jigodie

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Auleo,citii aziin ziar ca transportul si montatul epavei de produs biodiesel a costat 1.200.000 euro,asta e nebun cu capul rău de tot,nici nu știe minti Martian asta,le umfla ca la Balcesti,pai ce a transportat asta 120 de camioane?La Jilava cu el nu îl mai iertati…..si sa îl bagati si pe transportator,ca a acceptat compromisul la umflatul prețului la transport,auzi 1200000 euro,zici ca a trimis toata flota de camioane de la Edy spedition:)))))))))) sarlatanul mizeria si gunoiul de Martian fugit din Dej in Bistrița si de acolo tot prin lume după excrocherii.Stiti ce e ciudat, hmmm,cica e om de afaceri si el a cumpărat stația pe persoana fizica,pai unde ați văzut voi excroc cu societate comerciala,:))))))) ar trebui sa-si facă o societate cu numele Martian Mondialul:)))))

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.