joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Adolescent de 17 ani, înjunghiat în centrul Timișoarei de o fată

  de - | 19 ianuarie 2022, 1:00 PM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Un grav incident s-a petrecut, astăzi, în zona centrală a Timișoarei – un tânăr, în vârstă de 17 ani, a fost înjunghiat. Acesta s-a luat la ceartă cu un alt tânăr în apropierea Pieței 700, iar la un moment dat în scandal a intervenit și o adolescentă. Aceasta a scos un cuțit și a înjunghiat victima în zona pieptului, după care a fugit împreună cu celălalt tânăr. În urma unui apel la 112, în jurul orei 7:30, o ambulanță a sosit la fața locului și a transportat victima la spital. Rănitul este în stare stabilă.

  Potrivit pressalert.ro, cei doi adolescenți căutați au fost găsiți de polițiști și au fost duși pentru audieri la secția 1. Aceștia vor fi audiați în cadrul unui dosar penal pentru loviri și alte violențe. Cei trei sunt elevi la Liceul Alimentar din Timișoara.

  Sursa: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.