duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Adio, Picasa! Google renunță la serviciul de gestionare și editare foto

  de - | 13 februarie 2016, 7:03 PM | IT

  0

  Serviciul de gestionare, vizualizare și editare a imaginilor Picasa reprezintă un element important în istoria Google. Totuși, după aproape 15 ani de existență, compania a decis că este momentul să renunțe la acest produs.

  Anunțul a fost făcut pe vechiul blog Picasa Blog, iar motivul care a stat la baza acestei alegeri este dorința celor de la Google de a se concentra pe Google Photos.

  Astfel, potrivit thenextweb.com, începând cu 15 martie Picasa nu va mai fi disponibil. Totuși, utilizatorii își vor putea păstra albumele cu ajutorul serviciului înlocuitor, Google Photos.

  Cei de la Google și-au justificat alegerea și și-au cerut scuze:

  „Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care acestă tranziție le cauzează, dar vrem să vă asigurăm că facem acest lucru cu scopul de a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Google Photos este un serviciu nou și mai inteligent, care oferă o platformă mai bună…”.

  Sursa: Jurnalul Național

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.