Update Adi „Știli” Abrudean: „Sunt antrenorul echipei CS Ineu și mă prezint la program!”

  de Lucian Dănilă | 29 April 2014, 10:23 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Adi „Știli” Abrudean pleacă de la CS Ineu, grupare pe care a antrenat-o în ultimii doi ani dar și în alte perioade. Fost jucător al echipei în perioada de glorie a acesteia în urmă cu aproximativ un deceniu, „Știli”, cum este cunoscut în lumea fotbalului, a fost antrenor al acestei grupări în ultimele două sezoane.

  Curios este faptul că sub comanda acestuia, CS Ineu și-a îndeplinit toate obiectivele! La finele sezonului trecut echipa a promovat în Liga a 3-a, iar în acest an, deși era o nou promovată, a acces în primele șase echipe ale seriei și implicit în play-off. Este adevărat că echipa a suferit trei înfrângeri consecutive, cu Sebiș, Pâncota și Baia Mare, dar obiectivul era deja îndeplinit.

  „Încă nu este bătut în cuie, dar este foarte aproape să ne despărțim de Adi Abrudean”, spune chiar primarul Ineului, Călin Abrudan. „Mie sincer îmi pare rău pentru că am avut o colaborare bună cu Adi Abrudean. Motivele sunt mai multe. Este, dacă vreți, un conglomerat”, spune primarul.

  „Nu avem nicio variantă B pentru postul de antrenor, nu ne-am gândit încă. cert este că dorim ca în sezonul viitor să construim o echipă tânără, cu 3-4 jucători cu experiență. Am discutat despre acest proiect cu Roland Szabo și vom merge în această direcție”, a continuat Abrudan.

  UPDATE: Contactat telefonic, antrenorul echipei CS Ineu, Adi Abrudean, confirmă că sunt discuții referitor la plecarea sa de la echipă, dar sunt departe de a fi finalizate. „Au fost unele discuții referitoare la eventuala mea plecare de la echipă. Nu s-au concretizat pentru că urmează să mai discutăm. Sunt, probabil, unii pe care eu îi deranjez din funcția pe care o am. Ceea ce pot spune este că sunt în continuare antrenorul echipei CS Ineu și mă voi prezenta la program. Am discutat și cu Roland Szabo, un om de caracter, și din ceea ce știu se va face la Ineu o echipă a doua, și vor mai vebi doi antrenori secunzi, unul fiind Marius Ciubăncan. Am mai lucrat cu Ciubăncan, am și jucat cu el, și mi-aș dori o astfel de colaborare”.

  „Știli” Abrudean are contract până în data de 30 iunie cu gruparea ineuană, iar în caz că va fi demis are și o clauză de reziliere a contractului în valoare de 24.000 de RON.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.