duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Adi Mihalcea, la un nou baraj contra lui UTA: „Un meci sold-out la Arad nu va fi ușor de luat în piept”

  de Lucian Dănilă | 3 iunie 2023, 4:17 PM | Sport

  0

  Adrian Mihalcea se întoarce la Arad, loc în care a mai pierdut un baraj pe vremea în care a antrenat pe Dunărea Călărași, dar și un loc unde a antrenat pe UTA într-o perioadă în care gruparea arădeană își disputa meciurile de pe teren propriu la Șiria. La precedentul baraj în care Mihalcea era adversar al echipei UTA, în va anului 2016, Dunărea a câștigat cu 3-1 la Călărași, dar la Arad s-a impus UTA cu scorul de 4-1 după prelungiri. Ulterior, UTA avea să piardă următorul hop, dubla de baraj cu FC Voluntari, și a ratat promovarea în Liga 1.

  Mihalcea vine acum în calitate de antrenor al echipei Gloria Buzău, el având dreptul de a lua loc pe banca tehnică după ce la meciul tur a urmărit jocul dintr-o cabină, fiind suspendat. „Nu știu cât a contat absența mea de pe margine în meciul tur, dar, dacă revenirea mea la nivelul gazonului le dă un imbold jucătorilor, nu pot decât să mă bucur. Ideea este că șansele noastre sunt intacte după prima manșă, ba chiar pot spune că avem o doză de curaj importantă după cum s-a jucat în urmă cu o săptămână. Sigur, UTA rămâne favorită, joacă acasă, e echipa de Liga 1, dar am văzut că se poate. Câteodată, în fotbal, ca și în sport, acel 1% de șansă la victorie poate deveni mai important decât 99%”, spune fostul atacant al lui Dinamo și al echipei naționale, conform sportarad.ro.

  „Un meci sold-out la Arad nu va fi ușor de luat în piept, ca să spun așa. E foarte important cum vom trece de momentele de presiune pe care adversarul, prin încurajările venite de la un stadion plin și frenetic, le va pune pe noi, după care să ducem meciul într-o zonă dorită de noi. Să zicem că ne-a convenit cum s-a jucat în tur, cu diferența că de această dată vrem și trebuie să profităm de ocazia sau ocaziile pe care, sper eu, ni le vom crea. Va fi un meci de atitudine și sacrificiu pentru noi, e nevoie să ținem nivelul de organizare și agresivitate defensivă ridicat”, a continuat antrenorul echipei Gloria Buzău, scrie sportarad.ro

  Gloria Buzău nu se va putea baza la meciul de mâine seară pe atacantul împrumutat de la UTA, Joseph Godwin, dar nici pe Cârstocea (n.m. jucător care a evoluat la UTA chiar când gruparea arădeană era antrenată de Mihalcea), Angelov și Pandele.

  Meciul UTA – Gloria Buzău se va disputa duminică de la ora 21.00 pe arena „Francisc Neuman” din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.