Adi Mihalcea a fost „măcelărit” la Arad chiar de cel mai apropiat colaborator al său!

  de Lucian Dănilă | 30 June 2017, 7:14 PM | Sport

  0

  Adrian Mihalcea s-a prezentat astăzi arădenilor în noua sa calitate de antrenor principal al celui mai mare brand al orașului, UTA. De fiecare dată când a venit la Arad ca antrenor al Dunării Călărași, Mihalcea a lăudat publicul extraordinar al Bătrânei Doamne.

  „Cred că atunci am spus următoarele cuvinte: mi-ar plăcea să joc și eu meci de meci într-o astfel de atmosferă extraordinară. E fantastic ceea ce am văzut aici. Meritați orice”.

  Întrebat dacă are și amintiri ca jucător legate de UTA, Mihalcea l-a adus în discuție chiar actualul său colaborator, antrenorul secund Cristian Todea.

  „Am jucat doar un meci amical cu UTA. Eram la Dinamo și am jucat pe stadionul vechi, cel care acum e în construcție. Știu că am pierdut acel meci (a fost 1-0 pentru UTA antrenată de Feri Tisza, prin golul juniorului Clepe. La Dinamo mai evoluau printre alții Lupescu sau Marius Niculae). Ceea ce îmi aduc aminte este că actualul meu secund, Cristian Todea, efectiv m-a măcelărit. M-a măcelărit la propriu”, își aduce aminte Mihalcea. Se întâmpla în anul 2000.

  IMG_9136

  IMG_9133

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.