Adevăr grăia Miorița… Doi ciobani, frați, s-au înjunghiat la Adea

  Știri Arad. Scene desprinse din celebrul poem popular românesc Miorița. La Adea, sat aparținător de comuna Sintea Mare, doi frați, ambii ciobani, s-au certat și s-au înjunghiat reciproc! Totul a plecat se pare de la un scandal pe tema… oilor.

  Miorița este o creație populară specific românească, nefiind cunoscută la alte popoare, ceva de genul: ca la noi, la nimeni… Motivul mioritic a constituit sursă de inspirație pentru scriitori, compozitori și artiști plastici români și străini, dar din păcate pare că a constituit o sursă de inspirație și pentru cei frați, deși amândoi, din informațiile noastre, erau moldoveni.

  Unul dintre cei doi frați a avut nevoie de intervenția elicopterului SMURD fiind dus în stare gravă la Spitalul Clinic Județean Arad. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.