duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Acum un an și jumătate i-a fost crăpat capul! Acum, este fericit la familia lui adoptivă. E Tyson (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 26 octombrie 2017, 3:57 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Se întâmpla în urmă cu mai bine de un an și jumătate, în februarie anul trecut. Localitatea arădeană Felnac era alertată din cauza unui câine care a fost maltratat, sau poate nu… Avea o tăietură foarte adâncă la nivelul craniului, iar unii copii spuneau că a fost lovit cu un topor.

  Nu se știe exact ce s-a întâmplat. Alți oameni vorbeau că ar fi fost lovit de mașină. Oricum, presupusul atacator, cel care ar fi făcut acest gest criminal, nu a fost găsit nici în ziua de azi. Iubitorii de animale din Arad și din toată țara erau foarte curioși de soarta cățelului. A fost dus de urgență la clinica Kola Kariola din București unde i-a fost salvată viața.

  Mai mult, pentru cei care țin minte, el a fost adoptat imediat de controversata Oana Zăvoranu, cea care punea atunci și 10.000 de lei recompensă pentru găsirea celui care ar fi făcut gestul criminal.

  „Cățelul este în stare gravă … Este în perfuzii. Are mandibula spartă și lipsă dinți de la lovitură. Este spart osul. Deocamdată nu se știe exact tot. Acum îi fac analize și teste . Si nici costurile exacte încă. Ajutorrr repede! Acest cățel are nevoie urgentă de ajutor. Cineva i-a tăiat boticul cu toporul. Are și la gât o rană. Doamna ce l-a găsit îl duce la medic dar are nevoie de ajutor. Pentru că singură nu se descurcă . Vă rugăm sa îl ajutați!”, scria atunci Ioana pe contul ei de facebook.

  Acum, Tyson, cum a fost el botezat chiar de Oana Zăvoranu, trăiește în condiții foarte bune. I-a rămas pe botic cicatricea de la acea tăietură groaznică, dar acum are familia lui adoptivă unde se simte fericit. A fost adoptat de noua lui familia chiar în urmă cu un an.

  Kola Kariola a adăugat un clip video nou.Îmi place pagina
  24 octombrie la 21:08 ·
  Tyson,un caz de care ,probabil,va reamintiti multi dintre voi.Un biet catel pe care l-am adus de la Arad aproape mort,un biet catel care a fost macelarit la propriu cu un topor de un biped.In acest video aveti toate etapele prin care a trecut Tyson,de la operatii,reabilitare psihica,sa fie invatat sa mearga din nou,momentul in care a ajuns la noi in adapost si in final la el acasa….
  De ce l-am ales pe Tyson pentru azi????Pentru ca azi s-a implinit un an de cand este in familia lui,iubit si rasfatat!!!Asa viata doresc tuturor cainilor de pretudindeni!!!!
  Multumesc din suflet Cristina-Elena Rotaru ❤

  tyson 2

  tyson 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.