marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr a sfârtecat urechea unei femei pentru a-i fura un cercel!

  de Mihai Todoca | 12 aprilie 2017, 2:34 PM | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Caz uluitor de violență asupra unei femei în vârstă de 85 de ani, din Arad. Aceasta se afla pe stradă, moment în care un bărbat neindentificat până acum, a vrut să îi fure cercelul din ureche. I-a smuls cercelul, dar a reușit să îi sfârtece și urechea în același timp. Din primele informații este vorba despre un tânăr cu vârsta între 20 și 25 de ani, îmbrăcat în blugi și o geacă de culoare închisă. Femei se întorcea de la cumpărături și a observat cum un tânăr o urmărea din spate însă nu i s-a părut suspect ceva. Aceasta a fost luată prin surprindere de tâlhar, care a reușit să se facă nevăzut printre blocurile aflate pe strada Nelu Aristide Dragomir. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Jandarmeriei și o unitate al Serviciului de Ambulanță.

  Oricine a văzut ceva și poate ajuta la prinderea tâlharului este rugat să sune la 112.

  17903820_789499114537803_6683787007789672450_n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Prost loc Prost moment pentru asa ceva! In urma cu aproximativ un an mai fost in zona un caz tot cu o batranica talharita, Numai ca ce a uitat si primul talhar si al doilea ca locu are mai multe camere pe m2 decat oameni! dat find faptul ca acolo se afla sediul central al BCR, magazinele din zona, gradinita, toate astea au mai multe camere decat un studiou de televiziune 🙂 primul talhar a fost prins foarte repede datorita camerelor, se vedem acuma si cu nenorocitul asta cate ore de libertate mai are?

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. in urma cu mai multi ani un boschetar zis „ciocan”, ce isi face mendrele cu aurolacul in bot, prin zona banu maracine, mai ales in parcarea supermarketurilor, i-a smuls cercelul din ureche unei fetite de aproximativ 10-14 ani, nemernicul pe vremea acea fiind minor, daca nu primeste nimic devine agresiv in special cu persoanele de sex feminin si neinsotite

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.