miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Actrița Monica Odagiu, cunoscută din „Teambuilding”, a accidentat mortal un pieton în vârstă de 33 de ani

  de - | 9 aprilie 2023, 8:57 PM | Naţional

  1

  Artista Monica Odagiu, cunoscută din filmul „Teambuilding”, se afla la volanul unei mașini care a lovit un pieton în vârstă de 33 de ani, care se pare că ar fi traversat strada printr-un loc nemarcat.

  Accidentul s-a petrecut astăzi, în Capitală.

  La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei, potrivit hotnews.ro.

  Monica Odagiu a declarat că pietonul a sărit în fața mașinii. „S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a declarat actrița, potrivit Antena 3.

  În vârstă de 26 de ani, Monica Odagiu a jucat în „Pariu cu viața”, „Mia își ratează răzbunarea”, „16 Blows (lovituri)” și „Chororo”. De asemenea, a avut un rol și în pelicula „Teambuilding”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.