Actrița Alina Vasiljević nu prea dă pe la teatru zilele astea, dezinfectează tot și ne invită la „A douăsprezecea noapte”. Online… | Video

  de [email protected] | 1 aprilie 2020, 8:00 AM | Cultură

  0

  De când Teatrul Clasic „Ioan Slavici” a fost nevoit să-și suspende activitatea, instituția a încercat, totuși, să rămână cât de cât în contact cu publicul arădean. Soluția temporară a fost – și este, în continuare, pe termen nedefinit – difuzarea unor spectacole online, pe pagina de Facebook a teatrului. Câte două pe săptămână și în preponderență spectacole care nu au mai fost incluse în repertoriul actual al teatrului.

  Miercuri, 1 aprilie, de la ora 19:00, pe pagina de Facebook a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” va fi difuzată o fermecătoare comedie shakespeariană: „A douăsprezecea noapte”, în regia lui Dan Vasile.

  Din distribuție face parte și actrița Alina Vasiljević, care ne invită să vizionăm acest spectacol printr-un mesaj video inedit:

  Acrița Alina Vasiljević vă invită la teatru… online. Miercuri, 1 aprilie, de la ora 19.00, o fermecătoare comedie…

  Posted by Teatrul Clasic Ioan Slavici on Tuesday, March 31, 2020

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.