luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Actrița Alina Vasiljević nu prea dă pe la teatru zilele astea, dezinfectează tot și ne invită la „A douăsprezecea noapte”. Online… | Video

  de Tomck@t | 1 aprilie 2020, 8:00 AM | Cultură

  0

  De când Teatrul Clasic „Ioan Slavici” a fost nevoit să-și suspende activitatea, instituția a încercat, totuși, să rămână cât de cât în contact cu publicul arădean. Soluția temporară a fost – și este, în continuare, pe termen nedefinit – difuzarea unor spectacole online, pe pagina de Facebook a teatrului. Câte două pe săptămână și în preponderență spectacole care nu au mai fost incluse în repertoriul actual al teatrului.

  Miercuri, 1 aprilie, de la ora 19:00, pe pagina de Facebook a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” va fi difuzată o fermecătoare comedie shakespeariană: „A douăsprezecea noapte”, în regia lui Dan Vasile.

  Din distribuție face parte și actrița Alina Vasiljević, care ne invită să vizionăm acest spectacol printr-un mesaj video inedit:

  Acrița Alina Vasiljević vă invită la teatru… online. Miercuri, 1 aprilie, de la ora 19.00, o fermecătoare comedie…

  Posted by Teatrul Clasic Ioan Slavici on Tuesday, March 31, 2020

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.