miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Actorul Michael Fassbender, accident spectaculos în cursa de 24 de ore de la Le Mans

  de - | 12 iunie 2023, 9:09 AM | Internaţional | Sport

  0

  Michael Fassbender a fost victima unui accident spectaculos, duminică, în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Actorul germano-irlandez a pierdut controlul Porsche-ului şi s-a lovit cu violenţă de un parapet, conform imaginilor surprinse în momentul virajului dar şi de la camera de filmat de la bordul vehiculului.

  Actorul nu a fost rănit, dar maşina sa grav avariată nu a revenit pe circuit.

  Este a doua oară când Michael Fassbender participă la curse cu motor, la categoria amatori.

  „O victorie la Le Mans ar depăşi un Oscar”, a declarat, duminică, actorul de două ori câştigător de Oscar, pentru cotidianul Ouest France.

  Cursa de 24 de ore de la Le Mans, care împlineşte anul acesta 100 de ani, rămâne nu numai una dintre cele mai mari curse de maşini din lume, ci şi o sărbătoare populară care atrage public din toată lumea.

  Înainte de Michael Fassbender, mai mulţi actori s-au aventurat de circuitul mitic, precum Paul Newman, Jean-Louis Trintignant sau Patrick Dempsey, care a participat de patru ori, în 2009, 2013, 2014 şi 2015.

  SURSA: news.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.