Actorul Alexandru Arșinel a murit! Acesta avea probleme cardiace

  de Special Arad | 29 septembrie 2022, 8:08 PM | Naţional

  0

  A murit marele actor Alexandru Arșinel. Avea 83 de ani. Fiul său, Bogdan, a confirmat informaţiile.

  Actorul se confrunta cu probleme cardiace. Marele actor a tras definitiv cortina peste viață din cauza unor probleme cardiace care l-au chinuit în ultimul timp. Avea 83 de ani.

  Informaţia a fost confirmată în exclusivitate pentru FANATIK de fiul acestuia, Bogdan. “Da, este adevărat!”, a declarat Bogdan Arșinel.
  Alexandru Arșinel s-a născut acum 83 ani, în satul Dolhasca din regiunea Baia a Regatului României atunci, pe 4 iunie 1939, acum județul Suceava.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.