Update Încă două incendii. Pompierii intervin în localitățile Mocrea și Horia

  de Andreea Daniela B. | 8 July 2022, 7:10 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Captură video, ISU Arad)

  Ca și cum nu ar fi fost suficient, încă două incendii au izbucnit în urmă cu puțin timp. Astfel, în aceste momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, intervine la două solicitări privind incendiile de vegetație uscată și miriște:

  Primul este un incendiu de vegetație uscată în localitatea Mocrea, acolo unde intervin pompierii militari ai detașamentelor Ineu și Sebiș, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

  Cel de-al doilea incendiu este unul de miriște în localitatea Horia. Aici intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 8 hectare.

  Ambele intervenții sunt în desfășurare.

  UPDATE ISU Arad:

  Update.

  1. Mocrea
  Pentru optimizarea misiunilor de răspuns, în sprijinul forțelor prezente, au fost dislocate echipaje ale SVSU Seleuș.

  Intervenția promptă și profesionalismul pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat în limitele găsite, fără a se propaga la casele aflate în proximitate.

  Au ars aproximatv 13 ha de miriște și 15 baloți de paie.

  Cauza probabilă de producere a incendiului: “foc deschis în spații deschise”

  2. Horia
  Incendiul a fost lichidat.
  Au ars 8 ha de miriște și 100 de mp de vegetație uscată.
  Cauza probabilă de producere a incendiului: “jar, scântei”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.