joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Acțiuni la Sântana și Lipova. Polițiștii au verificat zeci de autovehicule

  de Ioana Costaș | 24 martie 2024, 11:22 AM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Polițiștii au organizat acțiuni preventive pe parcursul zilei de sâmbătă, 23 martie, pe raza de competență a orașelor Sântana și Lipova, scopul activităților fiind reducerea riscului rutier și descurajarea fenomenul infracțional, conform IPJ Arad.

  La Sântana, polițiștii au acționat cu ajutorul colegilor din cadrul orașelor Curtici, Pâncota, Chișineu-Criș, împreună cu jandarmii arădeni, activitatea acestora desfășurându-se în intervalul orar 18:00-23:00. „În cadrul activităților, au fost legitimate 94 de persoane și verificate 83 de vehicule, pentru neregulile constatate fiind aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 21.150 de lei, dintre care 8 pentru nerespectarea legislației privind ordinea și liniștea publică. A fost retras un certificat de înmatriculare. 36 de persoane au fost testate pentru consum de alcool și droguri, alte 2 fiind conduse la sediul unității pentru clarificări suplimentare”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

  Totodată, polițiștii orașului Lipova, împreună cu cei ai Secției 7 Rurală Lipova, au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei, în timpul activităților desfășurate în dimineața de 23 martie, fiind legitimate 52 de persoane și verificate 46 de vehicule.

  Citește și: Bărbat din Sâmbăteni reținut de polițiști pentru nerespectarea armelor și munițiilor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.