luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Acțiuni preventive ale polițiștilor arădeni, în taberele școlare

  de - | 11 august 2017, 1:11 PM | Știri Arad

  1

  Pe durata vacanței de vară, sute de elevi și copii, însoțiți de profesori și educatori, vizitează localitățile județului Arad.

  Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. și ai Organizației Integra, au desfășurat o serie de activități informativ-preventive în cadrul taberelor școlare din localitățile Moneasa și Căsoaia.

  Beneficiarii acestor activități au fost elevii Liceului cu Program Sportiv Arad și ai Clubului Sportiv de Juniori Pâncota.

  20170801_104915

  În cadrul activităților, polițiștii au oferit recomandări cu privire la prevenirea delincvenței juvenile, a disparițiilor de minori, a accidentelor de circulație și a altor evenimente care se pot produce în timpul sezonului estival, având drept scop diminuarea riscului victimal în rândul minorilor.

  Activitățile de această natură vor continua pe toată perioada vacanței de vară, și în alte locații de pe raza județului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.