Alexandru este de negăsit din iunie! Dacă îl vedeți, sunați la 112

  de Special Arad | 9 July 2021, 10:09 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat  În luna iunie a.c., CAȘ-COSTAN ALEXANDRU-MĂDĂLIN, de 18 de ani, a plecat de la domiciliul bunicii lui, din orașul Pâncota, și de atunci nu se mai știe nimic despre el.

  Semnalmente: înălţime 1,90 m, aproximativ 90 kg., constituție atletică, față ovală, ochi căprui, păr închis la culoare. Nu se cunoaște vestimentația acestuia la momentul plecării de acasă.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tânărului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.