Acțiuni ample ale Poliției Rutiere Autostrăzi! Un inconștient – prins cu 175 km/h înainte cu 300 de metri de gheretele Vămii Nădlac

  de Luci Precup | 10 martie 2016, 5:59 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. „Viața are prioritate” este o campanie de succes a Poliției Române. Se pare însă că nu toți români au văzut clipurile postate toate televiziunile din România. Și ne-a confirmă acest fapt ultimele informații pe care le-am obținut de la polițiștii rutieri de pe Autostrada Nădlac- Arad- Lujoj.
  În ultimele trei săptămâni au avut loc ample acțiuni ale Poliției Rutiere de la Autostrăzi, pe tronsonul din zona de Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac. Ei bine, în trei săptămâni au fost reținute 16 permise în zonele de restricție cu 100 km/h, 80 km/h și 60 km/h. Într-una din acestea, în cursul săptămânii, polițiștii l-au depistat pe un inconștient (altfel nu-i putem spune) care circula cu 175 km/h în zona de 60 km/h, cu 300 metri înainte de gheretele punctului de trecere al frontierei.
  Viteze face victime… repetă obsesiv agenții Poliției Rutiere, în același timp îndemnând șoferii să respecte indicatoarele cu restricții și regulile de circulație pe autostradă. Viteza face victime… doar în ultimele trei săptămâni au avut loc 2 accidente mortale pe tronsonul Arad-Lugoj, într-unul dintre acestea un bebeluș murind în brațele mamei.
  Acțiunile vor continua.
  Revenim.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.