miercuri, 4 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Acțiuni ale polițiștilor rutieri în Ineu și Chișineu-Criș. Câți șoferi au rămas fără permis

  de Special Arad | 17 februarie 2023, 5:34 PM | Știri Arad

  1

  Polițiștii din municipiu, împreună cu cei ai orașelor Ineu și Chișineu-Criș, au desfășurat mai multe acțiuni preventive, pe raza de competență, cu scopul reducerii riscului rutier.
  În cadrul activităților au fost legitimate 171 de persoane și verificate 143 de autovehicule, fiind aplicate 52 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G 195/2002, privind regimul circulației vehiculelor pe drumurile publice.
  Valoarea sancțiunilor a fost de aproximativ 26.640 de lei, fiind totodată reținute 7 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.
  Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară continuu, atât în municipiu cât și în județ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Atentionez pe aceasta cale organele de politie rutiera Ineu ca in aceasta localitate s-au constituit grupuri infractionale de tzigani tineri (15-18 ani), care stau pe la trecerile de pietoni aglomerate de trafic rutier si sar in fata masinilor! Aceasta in speranta ca vor fi loviti si apoi vor cere despagubiri materiale! Am fost martor la o asemenea fapta, soferul a fost o personalitate cunoscuta din Ineu si fiindca am intervenit energic, tziganii nu si-au realizat scopul! Sugerez Politiei bRutiere sa foloseasca agenti in civil, pentru a nu da de banuit. Incidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din fata magazinului de unelte agricole -gestionara Sarb Irina (in apropierea atelierului foto).

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.