Acțiune fără precedent a Poliției din Arad! Sute de polițiști și monitorizare din elicopter pentru traficul rutier. De când începe…

  de Luci Precup | 5 aprilie 2018, 1:52 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Așa cum ne-a obișnuit, Poliția Română organizează, mai ales în perioada sărbătorilor, ample acțiuni de prevenire a accidentelor și monitorizare a traficului. De această dată, avem parte de una care nu s-a mai făcut într-un asemenea mod, o premieră… să spunem așa…

  De la ora 15.00, IPJ ARAD, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului General de Aviație, vor desfășura activități de monitorizare a traficului rutier de pe raza judetului Arad.

  Zona pe care se axează ofițerii IPJ este DN 7, acolo unde nu mai puțin de 12 echipaje la sol, „desfășurate” pe întreaga porțiune de drum, plus un echipaj aflat în elicopter, vor supraveghea traficul.

  UPDATE FOTO

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.