duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Acțiune de amploare, la Sântana

  de Special Arad | 21 iulie 2023, 2:15 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat IPJ Arad. Polițiștii orașului Sântana, împreună cu cei ai orașelor Curtici și Chișineu-Criș, Serviciului Rutier și Serviciului Criminalistic, cu sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jamdarmi Județean Arad au desfășurat, în seara zilei de 20 iulie a.c., între orele 19:00-23:00, o acțiune de amploare, pe raza orașului Sântana.
  Efectivele au legitimat 160 de persoane și au verificat 136 de autoturisme, fiind conduse la sediul poliției, pentru verificări suplimentare, și ulterior amprentate, 2 persoane. 58 de participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, fiind reținut un permis de conducere pentru consum de alcool (valoare de până la 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat). Au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
  Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei, dintre care 70 pentru abateri de la normele rutiere.
  Aceste acțiuni se desfășoară periodic, în municipiul și județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.