luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Acțiune amplă de verificare a tonajului autovehiculelor în județul Arad

  de Special Arad | 15 martie 2022, 6:03 PM | Știri Arad

  0

  (foto: CJA)

  Comunicat. Consiliul Județean Arad, în colaborare cu Poliția Rutieră și Poliția Locală a Municipiului Arad, a demarat o amplă acțiune de verificare a tonajului autovehiculelor are circulă pe drumurile județene. Acțiunea s-a derulat pe drumurile DJ 709 Arad-Șiria, respectiv DJ 691 Lipova-Zăbrani-limită de județ Timiș, în total fiind verificate peste 50 de camioane. Au fost reținute 7 plăcuțe de înmatriculare. Una din mașinile căreia i s-a reținut plăcuțele de înmatriculare a înregistrat o depășire cu 11 tone a capacității de transportare, societatea fiind amendată cu suma de 10.000 lei.

  În ultimii ani, Consiliul Județean a achiziționat trei cântare mobile, cu ajutorul cărora să poată fi verificate tonajele. „Am cerut ajutorul Poliției, pentru a derula acțiuni de control pe drumurile județene. Am realizat lucrări de reabilitare și refacere a peste 600 de km de drumuri județene și este necesară respectarea restricțiilor de tonaj de către toți participanții în trafic. Avem un plan de acțiune pentru depistarea celor care încalcă regulile și mă bazez pe eficiența controalelor în trafic efectuate de echipaje mixte”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.