Acţiune a poliţiştilor pentru respectarea acordării de prioritate a pietonilor / 34 de permise reţinute şi aproximativ 340 de sancţiuni contravenţionale

  de Special Arad | 11 July 2014, 1:24 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii arădeni au aplicat aproximativ 340 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 34 de permise de conducere în cadrul unei acţiuni având ca şi scop respectarea acordării de prioritate a pietonilor angajaţi în traversarea străzi dar şi traversarea regulamentară a pietonilor.

  Pe parcursul acţiunii, care s-a derulat timp de două zile, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, echipele de control au urmărit atât depistarea şi sancţionarea conducătorilor autoturismelor care nu acordă prioritate pietonilor, dar şi traversarea neregulamentară a pietonilor.
  Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat aproximativ 340 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.

  De asemenea, şi pietonii care au traversat neregulamentar au fost vizaţi de către poliţişti, 122 de pietoni fiind sancţionaţi contravenţional.

  Poliţiştii au reţinut în cadrul acestei acţiuni, 34 permise de conducere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.