Acțiune a polițiștilor pe raza orașului Ineu. Câte amenzi s-au dat

  de Special Arad | 16 October 2022, 4:07 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat IPJ Arad: În noaptea de 15/16 octombrie a.c., în intervalul orar 22.00-02.00, polițiștii orașului Ineu împreună cu cei ai Secției 5 și 6 Rurală au desfășurat o acțiune pe raza zonei de competență cu scopul creșterii gradului de siguranță rutieră și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

  În urma activităților desfășurate polițiștii au legitimat 116 persoane și au verificat 113 autovehicule, aplicând 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7105 lei, în baza O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, au reținut în vederea suspendării 2 permise de conducere, ambele pentru consumul de alcool la volan, și 3 certificate de înmatriculare. Aceste activități vor continua și în perioada următoare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.