marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Acțiune a polițiștilor, la Sebiș. A fost întocmit un dosar penal și s-au dat 57 de amenzi

  de Special Arad | 30 iulie 2022, 9:12 AM | Știri Arad

  0

  Polițiștii orașului Sebiș, împreună cu cei ai orașului Ineu, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Serviciul Rutier, cu sprijinul reprezentanților Consiliului Județean Arad, și cântarul pentru verificarea tonajului, au desfășurat o acțiune de amploare, pe raza localității Sebiș.

  Au fost legitimate 172 de persoane, și controlate 152 de vehicule.

  În urma activităților, au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 50.000 de lei, pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice, nerespectarea timpilor de odihnă și depășirea masei maxime admise.

  A fost verificat un fond forestier și 8 transporturi de lemne, în cazul unuia fiind dispusă descărcarea masei lemnoase transportate, din cauza depășirii tonajului.

  Polițiștii S.I.C.E. au verificat 10 agenți economici, fiind confiscați 1.255 de lei, care nu au putut fi justificați prin bonurile de casă.

  A fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului de depozitare a deșeurilor periculoase.

  Aceste activități se desfășoară permanent, în toate orașele din județ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.