Acțiune a polițiștilor din Sebiș. Au fost reținute mai multe permise de conducere

  de Special Arad | 6 February 2022, 10:47 AM | Știri Arad

  0

  Polițiștii orașului Sebiș, împreună cu cei ai secțiilor rurale 9 Sebiș și 10 Gurahonț, au desfășurat, în ziua de 5 februarie a.c., o acțiune de amploare, pentru verificarea respectării legislației rutiere.

  În numai două ore, au fost verificate și legitimate 59 de persoane și controlate 43 de autovehicule, fiind aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.320 de lei, dintre care 19 pentru nerespectarea legislației rutiere și 8 pentru nerespectarea măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei.

  De asemenea, au fost verificate 3 transporturi de material lemnos, fără a fi constatate nereguli.

  Polițiștii au reținut 5 permise de conducere.

  Aceste activități au caracter permanent, fiind desfășurate în municipiul și județul Arad, pe tot parcursul anului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.