ACS Poli Timișoara a fost exclusă din Liga 3 și retrogradată în ultima categorie

  de Lucian Dănilă | 13 September 2021, 9:09 AM | Sport

  1

  ACS Poli Timişoara, echipa apărută și susținută din dorința fostului primar al Timișoarei, Nicolae Robu, este aproape de desființare. Gruparea din Timișoara a fost exclusă oficial din Liga 3 şi retrogradată în ultimul eşalon fotbalistic după neprezentările din startul stagiunii 2021-2022.

  Clubul se află în insolvenţă și a beneficiat de o amânare pe care nu a putut însă să o onoreze şi prin urmare, cu două meciuri nejucate, urma excluderea. Departamentul de competiţii al FRF s-a sesizat şi a decis:

  „În baza art. 79/1 și 2 din RD cu aplicarea art. 34 din RD, ACS Poli Timișoara se sancționează cu forfait (3-0 în favoarea echipei CS Frontiera 2004 Curtici) și i se aplică penalizate sportivă de 2000 lei.

  În baza art. 79/14/1 din RD, ACS Poli Timișoara se sancționează cu retrogradarea în ultima categorie organizată de AJF pe teritoriul căreia are sediul clubul în cauză”. Pentru ACS Poli asta ar însemna să activeze în ediţia următoare a Campionatului Municipal Timişoara (Liga a VI-a) organizată de AJF Timiş. Desigur dacă ar fi posibilă continuarea activităţii, căci pe 30 septembrie e următorul termen la tribunal în privinţa reorganizării ori falimentului.

  În aceeași serie din care a făcut parte ACS Poli mai evoluează și grupările arădene Șoimii Lipova, Crișul Chișineu Criș, Gloria Cermei, Progresul Pecica și Frontiera Curtici.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.