Această pisică își tot ține lăbuțele sus și nimeni nu știe de ce

  de - | 1 august 2016, 10:00 AM | Animal Special | Foto

  0
  standing-cat-keys-goal-kitty-23

  Pisica Keys are un obicei straniu. Straniu pentru o felină, în orice caz. Priviți pozele de mai jos ca să vedeți la ce ne referim. Ne-ar plăcea să spunem că avem o explicație logică pentru ceea ce face Keys, dar… nu, nu avem.

  Peter Mares, proprietarul ei din California a văzut-o cu lăbuțele în aer într-o dimineață și i-a făcut rapid o poză. A doua dimineață s-a repetat figura. Dar ce face pisica? Idolatrizează un atotputernic Zeu al pisicilor, invizibil ochiului uman? Încearcă să-și ia zborul? Așteaptă cu răbdare ca cineva să bată palma la dublu cu ea? A făcut o prostioară în fiecare dimineață și asta e modul ei de a-și recuoaște fapta și de a se preda? Proprietarul a poreclit-o de atunci „Goalkitty”, așa că putem presupune că celebrează recenta victorie a Portugaliei la Euro 2016.

  Sursa: Bored Panda

  standing-cat-keys-goal-kitty-4 standing-cat-keys-goal-kitty-5 standing-cat-keys-goal-kitty-6 standing-cat-keys-goal-kitty-7 standing-cat-keys-goal-kitty-10 standing-cat-keys-goal-kitty-17 standing-cat-keys-goal-kitty-26 standing-cat-keys-goal-kitty-27standing-cat-keys-goal-kitty-3standing-cat-keys-goal-kitty-2standing-cat-keys-goal-kitty-16

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.