duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Accidentul în care și-a pierdut viața Florin Năsui, scânteia unui protest pașnic pe drumul Ghioroc-Sâmbăteni | Video

  de Mihai Todoca | 21 decembrie 2021, 9:13 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Vestea morții accidentului în care Florin Năsui, un tânăr de 33 ani și-a pierdut viața a mobilizat comunitatea arădeană, iar oamenii din Ghioroc și nu numai au protestat pașnic pe drumul ce leagă localitatea Ghioroc de Sâmbăteni.

  De multe ori șoferii s-au plâns de lățimea acestui drum spunând că e prea îngust și că e un real pericol pentru șoferii care trec pe acolo, comentând pe rețelele de socializare.

  Citește și : Cine este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de la Ghioroc. Acesta se logodise cu 5 luni în urmă

  Totodată, cei din Ghioroc se plâng și de camioanele care, spun ei, depășesc limita admisă a tonajului cât și de faptul că lasă noroi pe șosea atunci când ies din balastierele din zonă favorizând factorii producerii accidentelor.

  Protestul șoferilor a avut ca traseu exact drumul dintre Sâmbăteni – Ghioroc și retur și dorește să atragă atenția autorităților asupra pericolelor pe care le cauzează lățimea drumului  dintre cele două localități.

  Reamintim că drumul a fost modernizat în urma Programului Operațional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 2 „Îmbunătățirea infrastructurii de transport regionale și locale”, Domeniul major de intervenție 2.1 “Reabilitarea și modernizarea rețelei de drumuri județene, străzi urbane – inclusiv construcția / reabilitarea șoselelor de centură”, fiind recepționat în 2015.

  Am încercat să luăm legătura cu primarul Ghiorocului, Popi Morodan, pentru a-și exprima un punct de vedere din partea Primăriei, însă nu a putut fi contactat telefonic până la momentul publicării articolului.

  Vom reveni cu declarația acestuia, deoarece întrebarea rămâne: „Se poate interveni?”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ma doare sufletul pentru ce s-a intimplat cu Florin! Condoleante familiei.
   Drumul va trebuii latit categoric!
   Drumul trebuie curatat!
   Sper ca toate problemele astea sa se rezolve cit de curind.
   Pe de alta parte, daca Florin purta centura era inca in viata. De Ce Numai in Romania soferii si pasagerii nu poarta centura? Am auzit ca amenda pentru centura este foarte mica. Poate ar trebuii sa se dea amenzi exorbitante celora ce nu poarta centura. Cineva imi spunea ca Florin a condus fara centura de cind il stie el! Trist. Foarte trist. Centura salveaza 90% viata unui om care a fost intr-un accident.

   +9 voturi
   +1
   -1
   • Draga Lorena, potrivit raportului poliției Florin PURTA CENTURA DE SIGURANȚA…iar viteza nu era una peste limita pe acel sector de drum, trebuie sa ținem cont și de noroiul care o fost pe sosea in momentul producerii accidentului având in vedere ca o și ploua puțin … plus Lățimea benzii de circulație (257 cm) , bordura pe lângă drum care nu știi încotro te arunca dacă ai atins-o … toate astea se aduna… trebuie ținut cont de toți factorii, ii usor sa dam vina doar pe cel care a murit…

    +5 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.