marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Accident violent lângă cimitirul Pomenirea. O femeie rănită la cap a fost transportată la spital

  de Luci Precup | 30 octombrie 2017, 5:45 PM | Știri Arad

  5

  Știri Arad. Accident violent, în urmă cu aproximativ o oră, la intersecția dintre strada Pădurii și Calea Bodrogului.

  Conducătoarea unui autoturism marca Renault a încercat să vireze la stânga, din direcția str. Pădurii către aeroport, dar în acel moment a fost acroșată de o mașină de pe prima bandă, iar când a intrat pe a doua bandă a fost lovită de o mașină care circula din direcția aeroport către strada Pădurii, un autoturism marca Opel Astra.

  În urma impactului, femeia pasager de pe locul din dreapta a Renault-ului a fost rănită ușor la cap. Un echipaj de la SMURD au preluat victima și au transportat-o la spital. Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

  23022086_1704973989574143_1390297665_n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De pe care prima band a fost acrost! Nu se prea intelege! Cate benzi de virare spre stanga sunt din directia str. Padurii? ” iar când a intrat pe a doua bandă a fost lovită de o mașină care circula din direcția aeroport către strada Pădurii” adica cel de pe Bodrogului circula pe contrasens?

   +1 voturi
   +1
   -1
   • Pe Bodrogului dinspre aeroport cum vii spre Padurii este o singura banda inainte de semafoare cu 100 sau 200m se bifurca o alta banda care merge spre Alfa si in apropierea semafoarelor care de regula este pe verde intermitent iar pe cealalta banda care se merge inainte la stanga si drapta se asteapta ,directia fiind semaforizata (la dreapta se poate face ,adica spre Alfa, Boul Rosu etc. de pe banda dinspre cimitir unde semaforul de oobicei este pe verde intermitent,numai ca sunt unii care ignora aceste reguli banda dinspre cimitir incadrandu-se care merge spre dreapta fiind mai libera nefiind aglomerata trec prin intersectie celor de la semafor care asteapta cuminti sa se schimbe…. ajungand in fruntea lor, adeseori este incalcata de cei ce merg de cei ce merg spre centru sau spre stanga „taindu-le ” calea celor care s-au incadrat corespunzator si astfel cei ce vine dispre aeroport se aliniaza pe banda stanga a drumului ,iar cei ce vine dinspre Alfa,centru sau alte zone care doresc sa intre la cimitir formeaza o a treia banda in sens invers cu cei care vin dinspre aeroport asteptand ,dand prioritate pana cand se elibereaza banda ,benzile cele doua dinspre aeroport sa ….poata trece la cimitir,numai ca se intampla de multe ori ca cei ce vine pe banda dinspre aeroport spre centru sa „faca loc” restrangandu-se randu celor ce asteapa la semafor ca sa treaca cel, cei astreapta sa schimbe directia de mers spre cimitir iar cei ce trec bucurosi ca li se permite trecerea uita sa se asigure sau pur si simplu nu-l vede pana cand deja a „scos botul” din randul prin care traverseaza si cand aparut pe jumatate deja iesit din randul care tocmai ti-a facut loc si pe cealalta banda care este libera de cele mai multe ori si cand al vezi tu deja e pra tarziu si accidentul,tamponarea deja s-a produs …la trecere uite unul, una care vine…. si te izbeste in plin ca in cazul de fata pentru ca cel ce vine pe banda libera de cele mai multe ori se grabeste sa fie inaintea tuturor sa le taie calea luind-o in sens opus adica nu spre dreapta asa cum indica semaforul inermitent ci spte stanga sau centru.Are loc frecvent asemenea accidente aici,si inainte de semaforizare a fost tot la fel ,si dupa semaforizare pentru ca nu se respecta regulile,la aceasta intersectie avand loc multe cazuri dramatice din nefericire.

    +12 voturi
    +1
    -1
    • Uff, mă doare capul! Am citit comentariul, cu greu, și acum mă întreb de ce insistă cineva care se exprimă în halul ăsta să scrie un comentariu așa de lung. Comentariul acesta ar fi bun ca subiect de examen la facultatea de litere… să-l rescrie corect, fără să-l scurteze! Cred că am înțeles cum s-a petrecut accidentul (asta dacă Maria a fost martor și a descris acel accident și nu altul), dar nu a fost tocmai ușor să citesc printre rânduri.

     +4 voturi
     +1
     -1
      • Aș fi avut nevoie, dar între timp mi-a trecut. Scuză-mă dacă am fost (prea) răutăcios în aprecierea comentariului tău. Dar trebuie să precizez că ai avut dreptate cu situațiile de prioritățile din zona cimitirului… însă ai fost prea confuză în exprimare. Au fost multe accidente din cauza intersectării fără vizibilitate (și combinat cu viteza neadecvată a celor care au prioritate) a traiectoriilor următoare:
       1.Cei care vor să intre în parcarea cimitirului cu cei care vin dinspre aeroport(de multe ori cu viteză prea mare) pe banda 1, când cei de pe banda 2 sunt opriți în coloană, obturând (neintenționat, desigur) vizibilitatea necesară pt. a te asigura.
       2.Cei care virează la stânga (de pe Dorobanți) cu cei care merg înainte (dinspre aeroport). Vizibilitatea necesară asigurării este blocată deseori (neintenționat) de cei care vor să vireze la stânga venind dinspre aeroport (mai ales dacă e vorba de o mașină mare).
       Cei care au circulat pe direcția str.Dorobanți-Alfa și intersecție Pomenirea-parcare cimitir cred că îmi dau dreptate. Ar fi nevoie doar ca șoferii de pe traseele care intersectează aceste exemple (scuzați-mi exprimarea, vă rog) să circule cu viteză redusă, adaptată unei zone aglomerate și cu probleme de vizibilitate la asigurare… de multe ori neimputabile celor fără prioritate.

       --2 voturi
       +1
       -1

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.