Accident tragic în această dimineață: o persoană a murit, alte cinci sunt rănite! A fost activat planul roșu de intervenție (FOTO)

  de Special Arad | 4 August 2017, 8:09 AM | Regional

  0

  O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite în această dimineaţă, în urma unui accident care a avut loc pe DN 58 B, în localitatea Bocşa, din Caraş Severin, şi în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz.

  Circulaţia în zonă este blocată, iar autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

  Una dintre persoanele implicate în accident a decedat. Din primele informaţii, în cele două autovehicule se aflau șase persoane. La nivelul judeţului Caraş Severin s-a activat planul roşu de intervenţie. La faţa locului acţionează un echipaj cu o autospecială de stingere şi cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, 2 autospeciale pentru munca operativa şi e echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

  SURSA TEXT – FOTO: adevarul.ro

  bocsa

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.