vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Accident spectaculos pe Ghioroc-Sâmbăteni: s-a dat peste cap din cauza poleiului! O femeie este rănită ușor (Foto)

  de Special Arad | 5 februarie 2018, 10:28 AM | Ghioroc | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Un autoturism Peugeout condus de o femeie de aproximativ 35 de ani s-a răsturnat în șanț pe drumul dintre Ghioroc și Sâmbăteni. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, derapajul autoturismului fiind datorat poleiului, dar din fericire urmările nu sunt grave.

  Femeia, din satul Cuvin, este soția unui angajat de la primăria Ghioroc, acesta fiind și cel care a dus-o la spital pentru investigații.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. După câțiva ani (aproape) fără zăpadă foarte mulți șoferi au uitat cum trebuie să circule în condiții de iarnă (ceață, polei, zăpadă). Ba chiar unii au pretenția (absurdă, zic eu) ca din prima secundă în care apare polei sau zăpadă pe drum, să fie aruncat material antiderapant… dar, ATENȚIE, peste tot, instantaneu… ca ei să circule în condiții de seră, pe o șosea ca o masă de biliard. Asta e imposibil și în țări mai avansate ca România. Ar fi suficient ca fiecare șofer să se gândească că atunci când asfaltul lucește (sau e zăpadă) sunt șanse mari să derapezi și să fii implicat într-un accident dacă nu adaptezi viteza la starea vremii și a drumului. Indiferent ce mașină performantă deții, dacă drumul e alunecos n-o să poți opri (sau lua virajele) ca vara, pe asfalt uscat. Dar fiecare face cum vrea… sau cum știe!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.